Fa temps vaig aprendre a fer magdalenes salades. Es poden fer de qualsevol cosa que la imaginació us permeti. Se'n poden fer de sobrassada, formatge i nous, formatge blau (sempre que en trobeu sense gluten), salmó, olives negres, etc.
No són gaire dolces tot i que porten sucre i no són gaire aconsellables per a qui vulgui mantenir la línia.
Aquí en teniu algun exemple:
De sobrassada
De formatge i nous
D'olives negres i nous
La recepta és senzilla i es pot adaptar a cadascuna de les varietats:
MAGDALENES SALADES
Per a unes 30 magdalenes petites
Ingredients:
150 g de mantega
90 g de sucre
120 g de farina especial sense gluten
9 g de llevat sec
125 g de formatge d'ovella ratllat
20 g de nous un xic capolades
Elaboració:
Massa:
Desfem una mica la mantega.
Batem els ous amb el sucre, hi afegim la farina tamisada de mica en mica juntament amb el llevat i finalment hi aboquem la mantega.
Ho deixem reposar a la nevera durant 1 hora.
Un cop reposada la massa hi posem el formatge i finalment les nous.
Ho posem tot en motlles. Jo en faig servir de petits però es poden fer en motlles mitjanets. No aconsello fer-les en els de magdalenes convencionals perquè atipen molt a causa de la mantega.
Es couen a 190 º durant 12-15 minuts.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada